Veszprémber ZRt
Cégünk Tevékenységi kör Referenciák Minőségpolitika Kapcsolat

Tisztelt Partnereink!

A VeszprémBer Zrt. négy évtizede van jelen a hazai építési piacon. Ezalatt jelentős építőipari vállalkozássá fejlődött. Részvénytársasági formában 1992 óta működik. A magyar tulajdonú társaság részvényeinek 100%-a jelenleg 8 fő társasági dolgozó tulajdona.

A 30 fős cég alkalmazottjai magasan képzett és széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök, pénzügyi, gazdasági és jogi szakemberek. Mérnökei, felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri és tervezési jogosultsággal rendelkeznek valamennyi építőipari szakágban.

Veszprémber ZRt. Irodaház


A társaság 1998-tól alkalmazza sikeresen az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, mely a megbízóinak komoly biztonságot ad a megfelelő szakmai munkavégzésre. Tagja a Közbeszerzési Társaságnak és szerepel a Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadók jegyzékében.

Várrekonstrukció, Veszprém

A társaság több tevékenységet is folytat. Alapvetően építőipari beruházások komplex megvalósításával foglalkozik a magasépítés, a mélyépítés és speciálisan a környezetvédelem területén.

A beruházások megvalósításához kapcsolódóan végzi a pályáztatásokat, lefolytatja a közbeszerzési eljárásokat, valamint ellátja az ezekhez szorosan kötődő gazdasági, pénzügyi és jogi tevékenységeket is.

A piaci igényeknek megfelelően kialakított vállalkozási egysége minőségi építési kivitelezési munkákat végez.


Megrendelőinek köre: önkormányzatok, kiemelt pénzintézetek, bankok, államigazgatási szervezetek, magán személyek.


Fennállása óta több ezer megbízást teljesített sikeresen. Megbízási szerződés keretén belül lakóházakat, oktatási-, művelődési-, sportintézményeket, ipari, kereskedelmi, turisztikai és egészségügyi létesítményeket, közműépítési, útépítési munkákat valósított meg.

Külön szeretnénk kiemelni az energia korszerűsítési és környezetvédelmi beruházások megvalósítását.

A Zrt. éves szinten közel 5-6 milliárd Ft értékű beruházás megvalósítását végzi lebonyolítóként vagy vállalkozóként, valamint 70-80 közbeszerzési eljárást folytat le, megbízói maximális megelégedésére.

Hévíz Gyógyfürdő


A társaság környezeti és a piaci elvárásoknak megfelelően kialakított szervezete, vevőközpontú minőségpolitikája garantálja a teljesítőképességet és egyben a teljesítmények ellenőrzését, számonkérhetőségét.

A VeszprémBer Zrt. elkötelezett a minőségi-, és megbízható munkavégzés, a megrendelői igények maximális kiszolgálása és a magas szintű szakmai kultúra meghonosítása iránt.

Cégünk szervezeti felépítésének megtekintéshez kattintson ide.

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan megbízóink között tudhatjuk.

Fehérváry István
Igazgatóság elnöke

Hellebrandt Ferenc
Vezérigazgató